Menu

02 maart tot 29 maart

Schartong / rammenas / rode biet (*)

Champignonsoep

Zeebaars / open ravioli / zachte currysaus (**)

Lamsfilet / ratatouille / rozemarijnjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Praliné / amandelen / karamel / vanille-ijs (*)

van 30 maart tot 03 mei

Terrine van varkens / knolselder / spek / mosterd (*)

Spinaziesoep

Snoekbaars / wortel / daslook  (**)

Zwartpootkip / prei / jus van bier Fagnes (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Citroen / meringue / vanille-ijs (*)

van 04 mei tot 31 mei

Gravad lax / citroen / venkel (*)

Aspergesoep

Roodbaars / groentenflan / saus van Noilly Prat  (**)

Rundsfilet / artisjok / paprika / bordelaisesaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Panna cotta / aardbeien / speculaas-ijs (*)

Prijzen & legende

€ 59 3-gangen menu (*)

€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 72 4-gangen menu (**)

€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen

€ 79 5-gangen menu

€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht