Menu
02 maart tot 29 maart
Schartong / rammenas / rode biet (*)
Champignonsoep
Zeebaars / open ravioli / zachte currysaus (**)
Lamsfilet / ratatouille / rozemarijnjus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Praliné / amandelen / karamel / vanille-ijs (*)
van 30 maart tot 03 mei
Terrine van varkens / knolselder / spek / mosterd (*)
Spinaziesoep
Snoekbaars / wortel / daslook (**)
Zwartpootkip / prei / jus van bier Fagnes (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Citroen / meringue / vanille-ijs (*)
van 04 mei tot 31 mei
Gravad lax / citroen / venkel (*)
Aspergesoep
Roodbaars / groentenflan / saus van Noilly Prat (**)
Rundsfilet / artisjok / paprika / bordelaisesaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Panna cotta / aardbeien / speculaas-ijs (*)
Prijzen & legende
€ 59 3-gangen menu (*)
€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen
€ 72 4-gangen menu (**)
€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen
€ 79 5-gangen menu
€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen
€ 6 een aangepast bier
! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht