Menu

30 september tot 11 november

Carpaccio van hert / pompoen (*)

Pompoensoep

Kabeljauw / mousseline (**)

Kalfsfilet / pastinaak / vleesjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tarte Tatin / karamel / vanille-ijs (*)

van 11 november tot 18 december

Terrine van wild / kweepeer / tamarillo (*)

Consommé van bosduif / krokantje / fijne groenten

Dorade royale / coulis van paprika (**)

Hazenrug / witloof / spruitjes (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Peer / karamel / vanille-ijs (*)

jaarlijkse vakantie 19 december tot en met 30 december

van 04 januari tot 02 februari

Kreeft / julienne van pompoen / noten (*)

Velouté van aardpeer

Schelvis / oesterzwammen / risotto / peterseliejus (**)

Filet van hert / schorseneren / jus van bonenkruid (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Chocoladecake / crème anglaise / straciatella-ijs (*)

Prijzen & legende

€ 59 3-gangen menu (*)

€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 72 4-gangen menu (**)

€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen

€ 79 5-gangen menu

€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht