Menu

28 april tot 02 juni

Roodbaars / asperges / gemberdressing (*)

Waterkerssoep / gerookte kwartel

Dorade royale / venkel / viergesaus (**)

Kalfsfilet / brocoli / marsalasaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tiramisu / framboos / vanille-ijs (*)

van 02 juni tot 07 juli

Carpaccio van runds / schapenkaas / pesto (*)

Vissoep

Kabeljauw / pasta / wortelbotersaus (**)

Varkenshaas / spinazie / champignons (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Platte kaas / aardbeien / yoghurt-ijs (*)

van 07 juli tot 12 augustus

Krab / avocado / tomatencoulis (*)

Paprikasoep

Gestoomde rog / kappertjes / beurre noisette (**)

Rundsfilet / boontjes / pepersaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Perzik / rode vruchten / mascarpone-ijs (*)

jaarlijkse vakantie 12 augustus tot en met 01 september

van 02 september tot 29 september

Rillettes van zalm / koolrabi / graanmosterddressing (*)

Wortelcurrysoep / zure room

Zeebaars / bulgur / kruidenjus (**)

Zwartpootkip / rösti / rozemarijnjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Paris-Brest Praliné / soes / vanille-ijs (*)

30 september tot 03 oktober

Carpaccio van hert / pompoen (*)

Pompoensoep

Kabeljauw / mousseline (**)

Kalfsfilet / pastinaak / vleesjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tarte Tatin / karamel / vanille-ijs (*)

Prijzen & legende

€ 59 3-gangen menu (*)

€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 72 4-gangen menu (**)

€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen

€ 79 5-gangen menu

€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht