Menu

04 januari tot 02 februari

Kreeft / Armoricainesaus (*)

Velouté van aardpeer

Schelvis / risotto / oesterzwammen / peterseliejus (**)

Filet van hert / rode kool / schorseneren / bonenkruidsaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Chocoladecake / crème anglaise / vanille-ijs (*)

van 03 februari tot 01 maart

Tataki van runds / knolselder / picklessaus (*)

Vissoep

Skrei / prei / bulgur / wortelbotersaus (**)

Speenvarken / raapjes / savooikool / graanmosterdsaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Kokoscake / exotische fruit / sorbet van passievruchten (*)

van 02 maart tot 29 maart

Schartong / rammenas / karamel van rode biet (*)

Champignonsoep

Zeebaars / open ravioli / zachte currysaus (**)

Lamsfilet / ratatouille / rozemarijnjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Hazelnoot / amandelen / vanille-ijs (*)

Prijzen & legende

€ 59 3-gangen menu (*)

€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 72 4-gangen menu (**)

€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen

€ 79 5-gangen menu

€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht