Menu
31 mei tot 21 juli
Carpaccio van runds / pesto / manchegokaas (*)
Waterkerssoep
Gestoomde rog / spitskool / kappertjes (**)
Kalfsfilet / tuinbonen / bloemkoolflan / kalfsjus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Rabarber-perzik / vanillesaus / amandel-ijs (*)
Jaarlijks verlof van 05 tot 12 juli
08 augustus tot 29 augustus
Tartaar van zeebaars / komkommer / tomaat / wasabi (*)
Gazpacho
Kabeljauw / fijne groenten / kruidensaus (**)
Barbarie eend / boontjes / brocoli / bigaradesaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Mousse citroen-aardbeien / zanddeeg / vanille-ijs (*)
Jaarlijks verlof van 27 juli tot 07 augustus
30 augustus tot 26 september
Terrine van konijn / salade van bulgur (*)
Wortelcurrysoep
Zeebaars / risotto / viergesaus (**)
Rundspicanha / ratatouille / béarnaisesaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tiramisu van framboos / sorbet (*)
Prijzen & legende
€ 59 3-gangen menu (*)
€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen
€ 72 4-gangen menu (**)
€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen
€ 79 5-gangen menu
€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen
€ 6 een aangepast bier
! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht