Menu
28 april tot 02 juni
Roodbaars / asperges / gemberdressing (*)
Waterkerssoep / gerookte kwartel
Dorade royale / venkel / viergesaus (**)
Kalfsfilet / brocoli / marsalasaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tiramisu / framboos / vanille-ijs (*)
van 02 juni tot 07 juli
Carpaccio van runds / schapenkaas / pesto (*)
Vissoep
Kabeljauw / pasta / wortelbotersaus (**)
Varkenshaas / spinazie / champignons (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Platte kaas / aardbeien / yoghurt-ijs (*)
van 07 juli tot 12 augustus
Krab / avocado / tomatencoulis (*)
Paprikasoep
Gestoomde rog / kappertjes / beurre noisette (**)
Rundsfilet / boontjes / pepersaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Perzik / rode vruchten / mascarpone-ijs (*)
jaarlijkse vakantie 12 augustus tot en met 01 september
van 02 september tot 29 september
Rillettes van zalm / koolrabi / graanmosterddressing (*)
Wortelcurrysoep / zure room
Zeebaars / bulgur / kruidenjus (**)
Zwartpootkip / rösti / rozemarijnjus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Paris-Brest Praliné / soes / vanille-ijs (*)
30 september tot 03 oktober
Carpaccio van hert / pompoen (*)
Pompoensoep
Kabeljauw / mousseline (**)
Kalfsfilet / pastinaak / vleesjus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tarte Tatin / karamel / vanille-ijs (*)
Prijzen & legende
€ 59 3-gangen menu (*)
€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen
€ 72 4-gangen menu (**)
€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen
€ 79 5-gangen menu
€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen
€ 6 een aangepast bier
! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht