Menu

       27 september tot 31 oktober

Rollade van schartong / salade van pompoen  (*)

Knolseldersoep / bosduif

Pladijs / groentenlasagna / spinaziecoulis (**)

Hertfilet / groene kool / spruitjes / massalasaus  (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Appel / karamel / vanilleijs (*)

        01 november tot 15 december

Rillettes van makreel / groene kool / ramenas / mierikswortel (*)

Pompoensoep / walnoot

Schelvis / wortelflan / moussellinesaus  (**)

Hazenrug / knolselder / witloof / wildjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Peer / chocolade / amandelen / straciatella-ijs (*)

Jaarlijks verlof van 16 tot 30 december

      Degustatiemenu OUDJAAR 

Terrine van wild / chutney van kweepeer 

Aardpeervelouté / Sint-Jakobsvrucht

Roodbaars / risotto / oesterzwam / Noilly Prat saus  

Rundsfilet / pastinaak / Sechuanpepersaus

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Assortiment van desserten

Champagne Jean-Claude Dupont Cuvée Albert of mocktail om 24:00

Degustatiemenu 5 gangen : 100 eur.

Prijzen & legende

€ 59 3-gangen menu (*)

€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 72 4-gangen menu (**)

€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen

€ 79 5-gangen menu

€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht