Menu

       31 mei tot 21 juli

Carpaccio van runds / pesto / manchegokaas (*)

Waterkerssoep

Gestoomde rog / spitskool / kappertjes (**)

Kalfsfilet / tuinbonen / bloemkoolflan / kalfsjus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Rabarber-perzik / vanillesaus / amandel-ijs (*)

Jaarlijks verlof van 05 tot 12 juli

      08 augustus tot 29 augustus

Tartaar van zeebaars / komkommer / tomaat / wasabi (*)

Gazpacho

Kabeljauw / fijne groenten / kruidensaus  (**)

Barbarie eend / boontjes / brocoli / bigaradesaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Mousse citroen-aardbeien / zanddeeg / vanille-ijs (*)

Jaarlijks verlof van 27 juli tot 07 augustus

      30 augustus tot 26 september

Terrine van konijn / salade van bulgur (*)

Wortelcurrysoep

Zeebaars / risotto / viergesaus  (**)

Rundspicanha / ratatouille / béarnaisesaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Tiramisu van framboos / sorbet (*)

Prijzen & legende

€ 59 3-gangen menu (*)

€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 72 4-gangen menu (**)

€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen

€ 79 5-gangen menu

€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht