Menu
27 september tot 31 oktober
Rollade van schartong / salade van pompoen (*)
Knolseldersoep / bosduif
Pladijs / groentenlasagna / spinaziecoulis (**)
Hertfilet / groene kool / spruitjes / massalasaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Appel / karamel / vanilleijs (*)
01 november tot 15 december
Rillettes van makreel / groene kool / ramenas / mierikswortel (*)
Pompoensoep / walnoot
Schelvis / wortelflan / moussellinesaus (**)
Hazenrug / knolselder / witloof / wildjus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Peer / chocolade / amandelen / straciatella-ijs (*)
Jaarlijks verlof van 16 tot 30 december
Degustatiemenu OUDJAAR
Terrine van wild / chutney van kweepeer
Aardpeervelouté / Sint-Jakobsvrucht
Roodbaars / risotto / oesterzwam / Noilly Prat saus
Rundsfilet / pastinaak / Sechuanpepersaus
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Assortiment van desserten
Champagne Jean-Claude Dupont Cuvée Albert of mocktail om 24:00
Degustatiemenu 5 gangen : 100 eur.
Prijzen & legende
€ 59 3-gangen menu (*)
€ 25 aangepaste wijnen 3-gangen
€ 72 4-gangen menu (**)
€ 30 aangepaste wijnen 4-gangen
€ 79 5-gangen menu
€ 35 aangepaste wijnen 5-gangen
€ 6 een aangepast bier
! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht